Academician Chen Jian o le Chinese Academy of Engineering o loʻo "faʻatonu"!Jiangnan University-Fujian Public Health Biotechnology Co., Ltd. Na fa'aulufaleina le Nofoaga Autu mo Su'esu'ega o Mea'ai i le Lumanai.

talafou_img06

I le aoauli o Aukuso 16, Academician Chen Jian o le Chinese Academy of Engineering o le Iunivesite o Jiangnan, na taʻitaʻia se 'au i le Kapeteni Jiangnan Group mo suʻesuʻega ma suʻesuʻega, ma faia le sauniga tatala a le Jiangnan University-Fujian Public Health Biotechnology Co., Ltd. Nofoaga Autu Su'esu'ega o Mea'ai i le Lumana'i.Jiang Mingfu, taitaifono o Jiang Captain Group, faufautua faʻapitoa a Jiang Captain Group, Polofesa Pan Chaoran, faʻapitoa alauni a le malo o le Fono a le Setete, ma Jiang Xinhui, sui faaletulafono o Fujian Public Health Biotechnology Co., Ltd. na auai i le mea na tupu.Na faailoa mai e le Taitaifono Jiang Mingfu o Fujian Public Health Biotechnology Co., Ltd., o se lala o Kapeteni Jiang Group, o se atinaʻe faʻapisinisi e tuʻufaʻatasia le faʻaleleia o oloa vai, faʻaleleia, gaioiga, suʻesuʻega faasaienisi ma faʻatau, ma ua manumalo le vaega "National High-tech. Atina'e", "China Top 100 Aquatic Enterprise" ma le tele o isi fa'aaloaloga, o lo'o i ai se fa'amanuiaga fou fa'atekonolosi tau gataifale.Na ia ta’ua fo’i o le asiasiga a le ‘au a le Academician Chen Jian o se avanoa taua lea mo Kapeteni Jiang e avea ai ma atina’e ta’uta’ua i le atunu’u o le gataifale fa’atekonolosi.I le taimi lava e tasi, faatasi ai ma le fesoasoani a le au atamamai maualuga, Lianjiang County ma Kapeteni jiang e mafai ona faʻaauau pea ona faʻaauau le tulaga maualuga o suʻesuʻega ma le atinaʻeina o suʻesuʻega loloto o le abalone, o le aisa i luga o le keke mo le faʻafouina tekinolosi a le matou kamupani. ma le fa'aleleia atili o le lelei o oloa, fa'asoa le poto ma le malosi i le atina'eina maualuga o le tamaoaiga o le gataifale, fatuina o mea'ai maloloina o le gataifale, ma le fausiaina o le "Fujian at Sea".

news_img07

Na fa'afeiloa'i e Chen Jian le 'au ma le 'aufaigaluega a'oa'oga a le Iunivesite o Jiangnan, fau a'oa'iga, ma auaunaga fa'asaienisi ma tekonolosi.aemaise lava, Aemaise lava, o le Iunivesite o Jiangnan o se iunivesite autu i lalo o le atunuu "211 Poloketi" ma se iunivesite e lua aʻoga muamua-vasega.I le fa'avasegaina o a'oa'iga a le lalolagi i le fa'asaienisi vaivai, o le "Food Science and Engineering Discipline" a le Iunivesite o Jiangnan na fa'amuamua i le lalolagi mo le fa tausaga soso'o.Na ia fai mai o le a ia tuʻuina atu le taʻaloga atoatoa i le 'au a le 'au i le tulaga o meaʻai, ma faʻaaoga le Future Food Biotechnology Research Center faʻavae faʻatasi e le Jiangnan University ma le Fujian Public Health Biotechnology Co., Ltd. e avea o se faʻavae e atiaʻe ai le tau maualuga mea tau gataifale ma mea'ai e fa'amautinoa ai le lelei ma le saogalemu o mea'ai, foia le faiga o mea'ai ma le fiafia faaleagaga, ma fa'ataga oloa o le gataifale e atia'e i se tulaga maloloina, suamalie ma saogalemu.Na ia taʻua foi o le Iunivesite a Jiangnan ma le Fujian Public Health Company o le a faʻaauau ona galulue faʻatasi e tau faʻatautaia tekinolosi autu ma saofagā i le faʻalagolago o le tagata ia te ia lava ma le faʻaleleia atili o le saienisi ma tekinolosi.

Mulimuli ane, na faia ai e le Fujian Public Health Biotechnology Co., Ltd.. ma le Jiangnan University Future Food Science Centre se sauniga saini e faʻavaeina ai le Future Food Biotechnology Research Center.O itu e lua o le a galulue faʻatasi i suʻesuʻega i meaʻai faʻalesoifua maloloina, meaʻai aoga, ma mea ola ola.Academician Chen Jian o le saienitisi sili o le nofoaga autu o suesuega, ma Jiang Mingfu, taitaifono o Kapeteni Jiang Group ma se polofesa-tulaga inisinia sinia, ma Dr. Zhang Guoqiang o le Future Food Science Center o le Iunivesite o Jiangnan o le co-faatonu o le nofoaga autu su'esu'e.

talafou_img08
news_img09

Ina ua maeʻa le fonotaga, na asiasi atu foi le au a le Academician Chen Jian i le aʻoga o le gaosiga o le peptide bioactive o le gataifale ma le 4,500 mu o abalone, faisua, ma le kukama faʻavae o le Kapeteni Jiang Group, e aʻoaʻo atili e uiga i abalone, faisua ma kukama o meaola o le gataifale.Fa'atauga, ma isi mea, ma fa'amautu e fa'aauau pea ona fa'alauteleina e Kapeteni Jiang le filifili tau alamanuia o gaosiga malosi o oloa ma fa'alauiloa le fa'aleleia atili o oloa e ala i fa'atekonolosi fou.


Taimi meli: Sep-08-2022