Fa'amalo|Fuzhou Rixing Aquatic Food Co., Ltd. Na manumalo i le Vaega Lona Valu o Atina'e Ta'imua a le Atunu'u o Fa'ato'aga Fa'ato'aga.

Ia Aperila 2024, na faalauiloa ai le vaega lona valu o le lisi autu o pisinisi a le atunuu, faatasi ai ma le Kapeteni Jiang Industrial Group i lalo o le Fuzhou Rixing Aquatic Food Co. Ltd. o loo faamamaluina i le lisi. O lenei fa'aaloaloga e fa'amamafaina ai le malosi o le atina'e faifaiva a Kapeteni Jiang Industrial Group i le fa'alauiloaina o pisinisi fa'ato'aga. I le aluga o tausaga, sa faia e Kapeteni Jiang ni taumafaiga e le mafaagaloina e suʻesuʻe se auala fou o le maualuga o le atinaʻeina o faʻatoʻaga.

asd (1)

Kapeteni Jiang tolusefulu tausaga o le atinae vave, galo i taimi uma le alofa o le nuu, toe foi i le loto o tamaiti. E ala i lana lava 4500 eka o le siosiomaga faauo palasitika faavae fagogo fagogota, i le faʻatoʻaga faʻapitoa faʻatasi ma isi vaega faʻatoʻaga faʻatoʻaga faʻaleleia pulega, faiga faʻatekonolosi tulaga, ma isi, e fausia ai se "pisinisi + faavae + galulue faatasi + faifaatoaga" faʻataʻitaʻiga faʻaonaponei faʻatoʻaga. . Ua faia ai le muamua tele-fuafuaina "faatoʻaga, tausia, gaosiga, suʻesuʻega ma maketiina" lima-i-le tasi fuifui alamanuia i Saina alamanuia vai, ma seti le lelei o le alamanuia atoa e liliu le filifili alamanuia i se "filifili tamaoaiga masani. "e fesoasoani i le toe faʻafouina o nuʻu i tua ma le tamaoaiga lautele!

asd (2) asd (3)


Taimi meli: Mati-29-2024