2024 Fa'aaliga Fa'ava-o-malo—2024 Seafood Expo Global(Barcelona) 04/23-04/25

asd (1)

Mai le aso 23 i le aso 25 o Aperila, o le 30th SEAFOOD EXPO GLOBAL, o se tasi o faʻaaliga tetele e tolu o vai e sili ona malosi, o le maualuga o le vaʻaia ma le tele tele i le fanua o faigafaiva a le lalolagi, na faia ma le mamalu i le FIRA BARCELONA GRAN VIA VENUE Exhibition Center. i Barcelona, ​​Sepania. Fuzhou Rixing Aquatic Food Co., Ltd. ma Fujian Public Health Biotechnology Co., Ltd. i lalo o le Kapeteni Jiang Industrial Group na faia se foliga matagofie i le abalone, roe iʻa, apa abalone, Buddha oso i luga o le puipui, marine bioactive peptide, kukama sami, fa'aliga samasama, i'a fa'agogo, pa'u ula ma isi oloa na fa'aalia ai lo latou fa'ailoga tulaga ese i le aufaipisinisi vai i le lalolagi atoa.

asd (2)
1
asd (3)

O Wang Xueguang, Sui Peresetene ma le Failautusi Aoao o le China Aquatic Processing and Circulation Association, na malaga faatasi ma Hu Aimin, Sui Konesula Sili o Saina i Barcelona, ​​ma taitai o le Amepasa Saina i Sepania e asiasi i le fale o Kapeteni Jiang, ma sa matua aloaia ma faʻamaonia atoatoa Kapeteni Jiang. malosi o le faʻailoga ma ana atinaʻe ausia talu mai lona faʻavaeina.

I le taimi o le faʻaaliga 3-aso, sa pisi le potu o Kapeteni Jiang Industrial Group i gaioiga, ma o lona faʻataʻitaʻiga faʻapolofesa, tulaga maualuga o oloa ma le tauleleia lelei i totonu o pisinisi na tosina mai ai le tele o tagata faʻatau e taofi ma feutagai. O le tele o tagata fa'aulufale mai mea'ai ma Kapeteni Jiang Industrial Group na ausia se fa'amoemoe muamua o le galulue fa'atasi.

Na fa'aogaina atoa e le Vaega lenei fa'aaliga e avea o se fa'asalalauga fa'ava-o-malo e maua ai feso'ota'iga loloto ma tagata fa'atau ma pa'aga, e fa'ateleina ai le fa'alauiloaina o igoa, ma fa'aauau pea ona fa'amalosia le fa'alauteleina o le maketi vai fa'ava-o-malo.

2
3
4
5

Taimi meli: Apr-29-2024